<h1>SMS dating, contacte, relatii, fete singure</h1> <h2>Intalniri online</h2> <h2>SMS Dating</h2> <h2>Dating online</h2> <h2>Contacte</h2> <h2>Contacte femei</h2> <h2>Relatii</h2> <h2>Realatii intime</h2> <h2>Relatii intime matrimoniale</h2> <h2>Site relatii</h2> <h2>Intalniri</h2> <h2><b>Intalniri sex</b></h2> <h2>Intalniri fete</h2> <h2>Intalniri fete singure</h2> <h2>Sex fete singure</h2> <h2>Sex fete</h2> <h2>Sex femei</h2> <h2>Matrimoniale intalniri</h2> <h2>Anunturi fete singure</h2> <h2>Fete chat</h2> <h2>Caut prietena</h2> <h2>Fete</h2> <h2>Matrimoniale</h2> <h2>Anunturi matrimoniale</h2> <h2>Fete sexy</h2> <h2>Chat</h2> <h2>Barbati</h2> <h2>Gagici</h2> <h2>Relatii</h2>
PARTENERI

Cum poti cuceri o femeie

Nu ti s-a intamplat niciodata ca un inceput banal de relatie sa trezeasca o pasiune nebanuita, care, in timp, sa se transforme intr-o iubire nebuna, nebuna? O privire imbietoare, un zambet sagalnic, un "Buna!" soptit - totul firesc, fara vreun scenariu prestabilit... Acesta este si farmecul - nebunia "normala" care declanseaza totul.  

Privind in urma, de cele mai multe ori inceputul unei relatii de dragoste se dovedeste cel mai frumos moment pe care ni-l dorim sa-l retraim la nesfarsit. Si stii care este partea buna? Niciodata nu este la fel, niciodata nu suntem cucerite la fel, niciodata privirea nu este aceeasi, nici macar acel "Buna!" parca nu suna la fel de soptit...

Naturaletea... singura care conteaza

Catalinei ii plac situatiile imprevizibile, neplanuite, care raman in memorie, fara sa vrei. "Din fericire chiar am avut parte de genul acesta de intalnire si poate asta a fost si un plus al lui, al iubitului. Faptul ca a rupt o floare din parc cu riscul de a fi prins de gardian, ca m-a sarutat instant cand vorbeam cel mai mult si mai implicata, ca mi-a facut un compliment tocmai cand il luam peste picior, aceste lucruri l-au ajutat sa imi intre in suflet, fara sa realizez".

Interesant este si faptul ca relatia de iubire care a urmat intre cei doi a fost un amestec de romantism cu spirit de aventura, fapt ce l-a ajutat pe El sa ramana in amintirea Catalinei ca cel mai seducator barbat.

Naturaletea, aceasta caracteristica atat de simpla si, aparent, lipsita de importanta, face, de cele mai multe ori, sa trezeasca in noi ceea ce nimeni si nimic nu ar putea, oricat s-ar stradui. Stiai ca mai mult de 50% din mesajul pe care il percepem de la cineva este din limbajul corpului, 38% il reprezinta tonul vocii si inflexiunile vocale si doar 7%  percepem din cuvintele pe care respectiva persoana le rosteste?

In definitiv, cum se cucereste o femeie?

De exemplu, in cazul meu niciodata nu a fost la fel, pentru ca nu am un sablon, asta pentru ca nu a existat "mi-as dori sa fie asa sau sa imi spuna aceste cuvinte".

Am fost cucerita de o privire care ma "topea" pe dinauntru, imi crestea ritmul respiratiei si ma facea sa rosesc pana in varful degetelor, de atingerea unei maini care ma facea sa vibrez in acelasi timp cu pulsul ei, de povestea aparent infantila a bradului de Craciun impodobit in mijlocul verii, de sarutul stangaci dintr-un club supraaglomerat... Niciodata la fel, acesta este farmecul!

"Inceputurile sunt preferatele mele, imi place sa fiu cucerita, dar cand relatia da vreun semn ca ar putea fi serioasa, fug spre alt inceput!"
, imi marturiseste Alina.

"Senzatiile pe care le traiesc atunci cand barbatii flirteaza cu mine sunt extraordinare si pentru asta traiesc. Inca nu imi doresc sa ma complic, poate sunt imatura...

Pur si simplu imi este frica sa ma implic intr-o relatie serioasa, imi e frica sa nu stric 'vraja' si totul sa se transforme in ceva foarte banal si plictisitor.

Ador sa fiu cucerita, sa cuceresc si ma limitez la asta. In felul asta, simt ca traiesc".

Parerea unui barbat

Nici barbatii nu stiu, cu exactitate, cum sa cucereasca o femeie, dar pot intui. Nu or avea ei cel de-al saptelea simt, dar daca mizeaza pe naturalete, renunta la clisee (care nu fac decat sa oboseasca) in mod sigur vor reusi.

Acelasi Maurice spunea ca un amor constant este asemanator unei migrene, care, poate imbatrani prematur cel mai proaspat chip, cel mai proaspat spirit. De aceea suntem in cautarea unui nou fel de iubiri, chiar daca este mereu fata de aceeasi persoana. Ea te poate cuceri in milioane de chipuri in fiecare dimineata, dupa-amiaza sau seara asemeni unei cesti de cafea, pentru ca stie cum sa dozeze perfect ingredientele.

Mihai imi spune ca nu este nimic fantastic, nimic ireal in a cuceri o femeie. "Niciodata nu am incercat sa ies din normalitate, sa par altcineva pentru a cuceri o femeie. Ar fi o minciuna si atunci ce rost ar avea toata sarada asta? M-as minti in primul rand pe mine. Nu fac scenarii romantico-patetice, pentru ca sunt adeptul firescului si nu al flirtului gratuit.

La iubita mea m-am dus si i-am spus ca e draguta, dar nu am facut-o pentru a-mi satisface un capriciu, nu am folosit metafore si nu am exagerat cu nimic. Pur si simplu, am vazut-o, mi-a placut si i-am impartasit si ei parerea mea. Am spus-o cu seninatate si din suflet, fara sa fac din asta caz. Stiu ca femeile nu doresc pasiuni pe care sa nu le inteleaga, la care sa tanjeasca o vesnicie; nu isi doresc aventuri fantastice care sa le secatuiasca de puteri si sa le umple de tristete". Mihai si-a dorit atat de mult sa o cucereasca, incat a reusit... cu  aceste cuvinte foarte simple.

Sa cuceresc, sa ador si sa iubesc...

Nu am crezut niciodata in relatii perfecte, nu am crezut in inceputuri de relatii "ca la carte", am refuzat cliseele, dar tanjesc sa cuceresc, sa ador si sa iubesc in fiecare dimineata, in fiecare dupa-amiaza, seara si noapte... Este tot ce conteaza!