<h1>SMS dating, contacte, relatii, fete singure</h1> <h2>Intalniri online</h2> <h2>SMS Dating</h2> <h2>Dating online</h2> <h2>Contacte</h2> <h2>Contacte femei</h2> <h2>Relatii</h2> <h2>Realatii intime</h2> <h2>Relatii intime matrimoniale</h2> <h2>Site relatii</h2> <h2>Intalniri</h2> <h2><b>Intalniri sex</b></h2> <h2>Intalniri fete</h2> <h2>Intalniri fete singure</h2> <h2>Sex fete singure</h2> <h2>Sex fete</h2> <h2>Sex femei</h2> <h2>Matrimoniale intalniri</h2> <h2>Anunturi fete singure</h2> <h2>Fete chat</h2> <h2>Caut prietena</h2> <h2>Fete</h2> <h2>Matrimoniale</h2> <h2>Anunturi matrimoniale</h2> <h2>Fete sexy</h2> <h2>Chat</h2> <h2>Barbati</h2> <h2>Gagici</h2> <h2>Relatii</h2>
PARTENERI

Termeni si conditii

Art. 1 - Dispozitii generale si obiectul contractului

Inregistrarea in sistem creeaza un contract intre utilizatorul final (denumit in continuare "Utilizator") si Telenes Mobile Solutions SRL (denumita in continuare “Telenes”).Utilizatorul confirma ca are 18 ani impliniti, ca a citit si a inteles aceste conditii contractuale si ca el le accepta in totalitate si fara rezerve. Aceste conditii au valabilitate exclusiva, cu exceptia situatiei in care Telenes  si-a declarat in mod expres acordul cu privire la dispozitii diferite. Orice alte clauze care difera de la aceste conditii contractuale si dipozitiile legale obligatorii trebuie sa fie in scris.

Telenes opereaza un portal Internet care serveste ca o piata pentru anunturi de contact/matrimoniale/prietenie/conversatii si un sistem de chat pe telefonul mobil, pe baza de SMS-uri Premium. Pentru a putea posta anunturi de contact si a participa la chat, utilizatorul trebuie sa se inregistreze in sistem si sa-si creeze un profil de utilizator, cu datele sale prin care acesta poate fi contactat si sub care doreste sa participe la sesiunile de chat. Telenes nu are nici o influenta asupra continutului profilului de utilizator, in special, Telenes nu poate verifica daca detaliile furnizate in profilul de utilizator sunt corecte.

Telenes poate folosi personal de sprijin pentru a anima sistemul de chat si acestea pot conduce la dialoguri pe chat pentru conversatiile cu utilizatorii. Profilurile de utilizator ale personalul de sprijin nu au nici o identificare sau marcaj special. Telenes poate trimite utilizatorului prin SMS diverse contacte telefonice sau sugestii de chat, cu titlu gratuit. Costurile apar doar cand utilizatorul raspunde prin SMS la 1540 (vezi sectiunea tarife. Pentru a folosi SMS - Chat-ul, utilizatorul are nevoie de un telefon mobil si de o conexiune la sistemul de telefonie mobila. SMS - Chat-ul nu poate functiona in cazul in care aceste cerinte nu sunt disponibile. Utilizatorul este el insusi responsabil pentru furnizarea acestor cerinte tehnice.

Art.2 – Drepturile si obligatiile partilor

Utilizatorul are dreptul la utilizarea optiunilor tehnice ale site-ului, disponibile utilizatorilor precum si utilizarea platformei de sms chat.
Utilizatorul este responsabil pentru furnizarea, suportul si configurarea datelor sale la  inregistrarea in site/sistem cu si pentru utilizarea sistemului de chat. Telenes nu este obligata sa furnizeze servicii de suport tehnic in aceasta privinta.

O conditie prealabila pentru participarea la SMS - Chat este ca utilizatorul sa aiba cel putin 18 ani. Distribuirea de continut care reprezinta o incalcare a prevederilor legale este interzisa; in special, nu este permisa distribuirea de continut cu caracter xenofob, rasist, pedofil si altele asemenea. O incalcare a prezentului acord da Telenes dreptul de a bloca utilizatorul imediat si atrage exclusiv raspunderea utilizatorului care distribuie asemenea continut.

Utilizatorul declara expres ca numarul de telefon mobil care este introdus in formularul de expediere a sms-urilor gratuite este al sau, sau ca el are dreptul sa-l foloseasca. Partile convin si accepta expres ca Telenes nu poate controla utilizatorul cartelei sim care expediaza mesaje catre 1540 si Telenes nu poate rambursa costurile sms-urilor trimise catre acest numar scurt, fie si de catre o persoana neautorizata de titularul cartelei sim. Titularul cartelei sim este singurul responsabil pentru utilizarea corecta a cartelei sale si suporta integral costurile legate de folosirea neautorizata a acesteia. Utilizatorul se obliga sa informeze fara intarziere operatorul de telefonie mobile unde este abonat cu privire la pierderi, furt sau utilizare neautorizata a cartelei telefonice pentru a fi blocat imediat de catre operatorul de telefonie mobila corespunzator.

Destinatarii anunturilor de contact nu sunt obligati sa raspunda la un SMS directionat catre ei. Utilizatorul, prin urmare, are dreptul sa nu raspunda. Expeditorul unui SMS la 1540, nu are, prin urmare, dreptul de a cere rambursarea taxelor pe baza acestui motiv, costul sms-ului fiind pentru utilizarea platformei tehnice.

Nu este permisa oferirea sau vinderea de bunuri sau servicii prin intermediul chat-ul, fara acordul scris al Telenes. Acest lucru se aplica, in special, pentru asa-numitul "spamming" in chat. Daca au loc asemenea incalcari ale regulilor, Telenes are dreptul de a bloca un utilizator fara notificare prealabila. Utilizatorul este obligat sa stearga profilul care nu mai este utilizat fara intarziere. Daca utilizatorul nu indeplineste aceasta obligatie in termen de patru saptamani de la ultima utilizare a profilului, Telenes are dreptul de a bloca profilul respectiv sau de a modera profilul cu personalul sau de suport, in interesul altor Utilizatorii, pentru a evita profiluri "moarte".

Utilizatorul se obliga sa exonereze Telenes de pretentii, cereri si raspunderea fata de terti, care apar pe motiv de incalcare a drepturilor unor terte parti de catre un utilizator sau din motive de continut ce constituie o incalcare a legii sau de incalcare a contractului. Acest lucru se aplica, de asemenea, la costurile procedurilor judiciare (costul avocatilor si cheltuielile de judecata).

Telenes ofera conform prezentului contract doar suportul tehnic si serviciile conexe conform prezentului contract, de aceea nu poate fi tinut raspunzator pentru continutul mesajelor.

In operarea sistemului de chat, Telenes se conformeaza dispozitiilor legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor. Datele utilizatorilor sunt intotdeauna stocate in siguranta. Cu toate acestea, pentru a opera un astfel de sistem si a emite facturile, uneori este necesar a stoca date si a le transmite catre terti. Prin urmare utilizatorul permite Telenes sa stocheze date personale, fiscale, de acces, mesajele din chat si datele operatorului de telefonie mobila. Datele vor fi utilizate pentru facturare, pentru administrarea tehnica si pentru informarea consumatorilor in conformitate cu politica noastra de confidentialitate. Informatiile nu vor fi transferate la terte parti neautorizate.

Utilizatorul este de acord cu utilizarea datelor sale – numar telefon si adresa de email pentru informari, sistemul de chat si informatii comerciale de la Telenes sau partenerii sai, de indata ce utilizatorul se inregistreaza in sistem. Utilizatorul poate renunta la aceste informatii prin blocarea numarului sau de telefon mobil/blocarea mesajelor trimise la adresa sa de de email conform prevederilor de la art.3.

Pentru a asigura operarea fara erori a sistemului si pentru a preveni utilizarea abuziva a datelor, adresa IP a utilizatorului va fi stocata de fiecare data cand sistemul este utilizat. Telenes are dreptul de a efectua controale inopinante asupra mesajelor transmise astfel incat sa previna utilizarea abuziva a sistemului de chat. In acest sens nu exista nici o stocare a continutului sau alta utilizare a informatiilor. In cadrul dispozitiilor legale Telenes are dreptul de a transmite mesaje catre agentiile de ordine si de aplicare a legii in cazul in care este suspectat un delict sau un act criminal.

Limitarea responsabilitatii

Telenes nu este raspunzator pentru:
1. Pierderea serviciului si erori in timpul transferului de date;
2. Intreruperea conexiunilor;
3. Stergerea de continut sau a datelor utilizatorului;
4. Indisponibilitatea platformei on-line;
5. Intarzieri in transferul de date;
6. Intreruperea sau alte perturbari in comunicatii;
7. Furtul de inregistrari;
8. Distrugerea datelor de orice fel de catre terti;
9. Accesul neautorizat la date;
10. Manipularea datelor;

De asemenea, Telenes nu isi asuma raspunderea pentru continutul mesajelor, deoarece nu este posibila verificarea continutul acestora. Fiecare autor este responsabil pentru continutul mesajelor sale. Exceptii de la o excludere sau limitare a raspunderii include si daunele care se bazeaza pe un pericol pentru viata, organismul sau sanatatea unei persoane, sau care pot fi legate de o incalcare substantiala a obligatiilor de catre Telenes sau de catre un reprezentant legal sau auxiliara. Raspunderea Telenes este limitata la daunele care ar fi de obicei previzibile. Acest lucru nu aduce nici o raspundere a Telenes in conformitate cu legea privind raspunderea pentru produse.

Telenes isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii contractuale in orice moment pentru viitor. Utilizatorul va fi informat cu privire la orice modificari prin e-mail si va fi informat separat de perioada de preaviz de opozitie, de 4 saptamani. Daca utilizatorul nu are obiectii in aceasta perioada de 4 saptamani dupa ce a fost avertizat cu privire la modificari, atunci modificarile sunt considerate a fi acceptate si devin parte a contractului. Utilizatorul este responsabil pentru asigurarea accesibilitatii adresei sale de e-mail. El trebuie sa instiinteze Telenes, fara intarziere, in cazul in care exista modificari la adresa sa de e-mail. In cazul in care utilizatorul are obiectii privind modificarile conditiilor contractuale, atunci Telenes are dreptul de a pune capat relatiei comerciale fara a oferi vreo perioada de preaviz.

In cazul in care o prevedere contractuala este sau devine caduca sau nula, atunci restul clauzelor raman in vigoare. Caluza nula sau caduca se inlocuieste cu o dispozitie care corespunde sau se apropie de prevederea contractuala pe care partile ar fi acceptat-o in scopul de a ajunge la acelasi rezultat economic daca ar fi cunoscut nulitatea dispozitiei.

Furnizarea de continut de catre utilizator, acordarea de drepturi

1. Telenes va permite sa folositi serviciile care formeaza obiectul prezentului contract in conformitate cu prevederile legale si dispozitiile acestor conditii de utilizare in scopul de a stoca, de a publica si a transferului de continut si pentru a partaja continut cu alti utilizatori.
2. Prin utilizarea serviciilor noastre ne solicitati si ne permiteti in conformitate cu dispozitiile acestor conditii de utilizare, stocarea si punerea la dispozitia publicului continutul dvs. in domeniul de aplicare si in forma actuala a serviciului nostru, si, de asemenea, utilizarea acestuia in alte medii (Print TV, Radio etc.)
3. De asemenea, ne permiteti sa producem imagini mai mici (thumbnails) din fotografiile si inregistrarile dvs. video pentru a permite o mai buna utilizare a serviciilor noastre, in special printr-o functie de cautare, si sa le utilizam in servicii. De asemenea cunoasteti faptul ca tehnica de prelucrare si de transmitere a serviciilor noastre - inclusiv continutul introdus de dumneavoastra - pot face necesara transmiterea prin diferite retele si / sau de a face modificari tehnice in scopul de a indeplini cerintele legate de retele sau de alte instalatii tehnice.
4. Dumneavoastra ne garantati ca detineti toate drepturile necesare asupra continutului pe care il folositi in serviciul nostru pentru stocarea, publicarea si / sau transferul acestui continut si ca, in acest sens nu incalcati drepturile nici unei terte parti, si nici dispozitiile legale si, de asemenea, nici aceste conditii de utilizare. Daca dvs. nu sunteti proprietarul drepturilor asupra continutului introdus de catre dvs., atunci garantati ca ati obtinut in mod legal toate transferurile de drepturi, precum si licentele, permisele, aprobarile si similare, care sunt necesare.
5. Dumneavoastra declarati ca veti compensa Telenes, firmele asociate cu Telenes si personalul, angajatii, forta de munca, reprezentantii, actionarii si agentii Telenes si / sau societatile asociate cu Telenes in cazul unor solicitari sau cereri de despagubire, indiferent de tipul lor, care sunt invocate de terte parti pe motive de sau in legatura cu continutul pe care, in cadrul serviciilor oferite de Telenes, il stocati, publicati si / sau transferati, sau pe motiv de utilizare de catre dvs. a serviciului nostru, sau pe motiv de incalcare de catre dumneavoastra a acestor conditii de utilizare sau a drepturilor unor terte parti. Acestea includ in fiecare caz, o cifra corespunzatoare pentru cheltuielile legale si de judecata.
6. Telenes are dreptul de a stoca continutul si a-l da unor terte parti in cazul in care acest lucru este legal sau in cazul in care, dupa o evaluare atenta, acest lucru este necesar si permis din punct de vedere legal, pentru (a) a indeplini dispozitiile legale sau instructiunile judiciare sau oficiale, (b) a pune in aplicare aceste conditii de utilizare, (c) a reactiona la afirmarea de catre terti a unei incalcari a drepturilor sau (d) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta personala a Telenes, utilizatorilor sai sau a publicului.
7. De asemenea, acordati Telenes drepturi de utilizare, fara restrictii de timp sau de zona, asupra continutului pus la dispozitie de dumneavoastra. Acest lucru se aplica in special la:
* Drepturile de transmisie, adica dreptul de a pune continutul dvs. la dispozitia publicului ori de cate ori este necesar, prin radio si TV, radio prin satelit, radio prin cablu sau dispozitive tehnice similare, prin tehnologie de transmisie si de stocare analogica sau digitala; aceasta include dreptul de redifuzare.
* Dreptul de a pune continutul dvs. la dispozitia publicului (atat prin tehnologie wireless cat si prin tehnologie pe baza de cabluri), astfel incat acesta sa fie disponibil pentru utilizatorii publici oriunde si oricand acestia doresc; in special, dreptul de a organiza continutul disponibil in baze de date electronice si de a-l pune la dispozitia unui mare numar de utilizatori prin intermediul tehnologiilor de transmisie digitale sau analogice in asa fel incat continutul dvs. sa poata fi receptionat prin intermediul unui televizor si / sau altor echipamente in scopul utilizarii interactive ca urmare a unei cereri individuale (televiziune-on-demand, video-on-demand, online, etc), precum si, daca este necesar poate fi prezentat public;
* Dreptul de a reproduce si distribui, adica dreptul de a reproduce continutul dvs. pe suporturi media de orice tip pentru distributie si vizionare privata. Acest drept se refera la toate sistemele audiovizuale de tipul filmelor si casetelor video substandard, casete video, discuri video, dischete, chips-uri, CD-ROM, CDI, 3DO, MMCD, SDD, DVD, precum si imagini multimedia, indiferent de caracteristicile tehnice ale sistemului si independent de tipul de utilizare, inclusiv utilizarea interactiva. Acest lucru include dreptul de a reproduce si distribui sub forma de imagini;
* Dreptul de a prelucra si sincroniza, adica dreptul de a edita continutul dvs. si imaginea sa si componentele sale de sunet si / sau alte elemente, cu protectia corespunzatoare a drepturilor morale, si in mod similar dreptul de a scurta si imparti continutul, dreptul de a adauga publicitate / sponsorizari sau alte materiale sau de a lega continutul de un astfel de material, dreptul de modifica continutul daca acest lucru este necesar din punct de vedere tehnic;
* Dreptul de publicitate, adica permisiunea de a utiliza in scop publicitar portiuni din continutul dvs., fie in mod individual sau in legatura cu continutul altor utilizatori, si, de asemenea, dreptul de a face publicitate continutului si rating-ului dvs. in sistemul Telenes sau pe alte suporturi media, intr-un mod normal pentru bransa (de exemplu, la radio, TV, cinema, online, pe videograme sau in materiale tiparite).
8. Telenes este autorizat sa acorde altor persoane si, de asemenea, sa sub-licentieze drepturile acordate.

Art.3 - Durata contractului

Contractul se incheie pe o perioada nedeterminata si incepe de la data inregistrarii utilizatorului in sistem. Utilizatorul poate renunta la relatia contractuala gratuit - trimitand numarul de telefon care doreste sa fie scos din baza de sms chat la info@lovestart.ro cu mentiunea “doresc ca numarul 07XX XXX …/adresa de email nume@domeniu.... sa fie blocat” sau trimitand contra cost prin sms cuvantul   STOP   la numarul scurt 1540 (vezi sectiunea tarife).

Art.4 – Tarife si modalitatea de plata

SMS-urile trimise din formularul online sunt gratuite pentru utilizatori. Costul unui SMS trimis la 1540 pentru utilizarea sistemului de chat sau blocarea numarul de mobil prin trimiterea cuvantului STOP este de 1.5EUR+TVA. Facturarea se face de catre operatorul mobil in momentul in care este trimis efectiv un sms catre 1540. Tariful unui sms la 1540 reprezinta efectiv costul serviciului tehnic si utilizarea platformei de sms pus la dispozitia utilizatorilor.

Art.5 – Forta majora

Forta majora apara partea care o invoca in cel mult 5 zile lucratoare de la producerea ei prin fax, mail sau scrisoare recomandata. Prin forta majora se intelege orice eveniment imprevizibil, insurmontabil si care nu depinde de vointa partilor.

Art. 6 - Litigii

Orice neintelegere ivita intre parti cu privire la incheierea, executarea sau incetarea prezentului contract va fi solutionata pe cale amiabila, in caz contrar de catre instantele judecatoresti competente din Bucuresti.